Zien, voelen, willen, veranderen

Diensten

Opdrachtgevers van Compassium willen hun organisatie versterken op de volgende gebieden van effectieve samenwerking:

 

LEIDERSCHAP

Leadership is the act of articulating and pursuing a vision.

Leiders versterken het vermogen van de gemeenschap om de eigen toekomst duurzaam vorm te geven. In die context geven leiders zichzelf volledige toestemming om anderen de weg te wijzen. Zij spreken hun ongekende vermogens aan ten gunste van wat er echt toe doet.

In de workshops van Compassium dagen we leiders uit mensen te raken vanuit het eigen geraakt-zijn en te inspireren tot betekenisvolle ontwikkeling.


VERANDERING

Change is here to stay

Organisaties veranderen doorlopend. Soms van binnenuit, vaak omdat hun omgeving verandert. Voor het slagen van veranderingen zijn mensen cruciaal. Hoe maak je gebruik van veranderingsgezindheid in plaats van afhankelijk te zijn van veranderings­bereidheid? 

Samen met anderen ontwerpen wij het veranderproces, ondersteunen we de ontwikkeling ervan en bewaken we dat de veranderdoelen worden behaald.


CULTUUR

Culture is what happens in the absence of authority.

Cultuur gaat over concreet gedrag van mensen in concrete situaties. Ingewikkelder is het niet en er is maar één criterium dat bepaalt of een cultuur sterk is, namelijk of dat gedrag bijdraagt aan de doelen van de organisatie. Het gaat er om abstracte waarden tot leven te brengen.

Het realiseren en borgen van een sterke bedrijfscultuur is steeds weer een uitdaging waar we graag onze kennis, ervaring en inzicht voor inzetten.


PROJECTMANAGEMENT

We have learnt so much about project management, then why do so many projects fail?

Projectmanagement is: met mensen concrete resultaten bereiken. Dat is vaak ont­roerend en geeft altijd voldoening. Het lukt het beste met een passende besturingsstructuur voor projecten, heldere inrichting van rollen, adequaat opgeleide mensen en de juiste hulpmiddelen. 

Het creëren van een succesvolle omgeving voor projecten is een specialisme dat ik met passie in de praktijk breng. 


Compassium
Management Consultants

is gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties en het daadwerkelijk realiseren van veranderingen.


Wij richten ons op het management en directies in middelgrote en grote bedrijven en instellingen.