Zien, voelen, willen, veranderen

Mensen

Onze mensen kennen de weerbarstigheid van de praktijk. Zij hebben aan den lijve ondervonden wat nodig is om de samenwerking in organisaties weer effectief te maken. Hun kennis en inzichten hebben zij gedurende vele jaren ervaring verzameld om nu dagelijks bij opdrachtgevers in praktijk te brengen. Naast hun expertise op het gebied van effectieve samenwerking onderscheiden zij zich door het vermogen om mensen bij opdrachtgevers te inspireren en op een natuurlijke wijze tot elkaar te brengen. Zij scheppen ruimte voor energie.

 

Peter Rozemond

Peter Rozemond is oprichter en eigenaar van Compassium. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als senior management consultant, coach en trainer. Zijn doel is betekenisvolle ontwikkeling te realiseren met lijn- en projectmanagers, (top-)managementteams en organisaties en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties. Peters rustige uitstraling en empathische vermogens genereren het vertrouwen dat nodig is voor een veilige veranderomgeving. Hij faciliteert het leerproces van klanten eerder door het stellen van de juiste vragen dan door te vertellen hoe het moet. Peter is sterk in het uitdagen van mensen te experimenteren met nieuw gedrag, het evalueren daarvan en het verankeren van nieuwe inzichten in de dagelijkse praktijk.

 

Teamleden 

Naast Peter Rozemond bestaat het team van Compassium uit een uitgebreid netwerk van professionals die ingezet worden voor gespecialiseerde en/of omvangrijke opdrachten.

  

 

Compassium
Management Consultants

is gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties en het daadwerkelijk realiseren van veranderingen.


Wij richten ons op het management en directies in middelgrote en grote bedrijven en instellingen.