Zien, voelen, willen, veranderen

Workshopreeks voor managers en directeuren

van middelgrote en grote ondernemingen


Door het Oog van de Orkaan

Voor echte verandering is stilstaan nodig

In het oog van de orkaan heerst een onwaarschijn-lijke stilte. Omgeven door turbulentie is er even tijd om bij te komen, de balans op te maken en voor te bereiden op de volgende strijd met de elementen. Neem even afstand, terwijl je er middenin zit.

'Door het oog van de orkaan' is een reeks van vijf workshops die jou de gelegenheid biedt om in alle turbulentie stil te staan bij de eigen rol als leider, bij wat de organisatie en de klanten nodig hebben en bij effectief leiderschap vanuit waarden.

Leer van de verhalen van andere leiders over leiderschap en trots. Ontdek wat jou en je organisatie uniek maken en hoe je je medewerkers en je omgeving kunt inspireren. Met jezelf als instrument. Synchroniseer jouw eigen persoonlijke waarden en die van de organisatie. Bepaal wat je wilt met jouw voorbeeldgedrag en hoe je omgaat met alle beelden die anderen van je hebben omdat je nu eenmaal directeur of manager bent. En hoe optimaliseer je blijvend de impact op de klant en de maatschappij?

Klik hier om de folder te downloaden. Of vraag meteen de  brochure met het volledige programma aan door je naam en gegevens achter te laten via de contactpagina op deze site of door te mailen naar p.rozemond@compassium.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen voor meer informatie.

Compassium
Management Consultants

is gespecialiseerd in het tot stand brengen van effectieve samenwerking in organisaties en het daadwerkelijk realiseren van veranderingen.


Wij richten ons op het management en directies in middelgrote en grote bedrijven en instellingen.